Vállalkozás alapítása online

Úgy véli Önnek jövedelmezőbb egyéni vállalkozást indítani?Szívesen segítünk a megfelelő tevékenység kiválalsztásában Benyújtjuk Ön helyett az Áfa szám igénylést, valamint a betegbiztosítónál történő regisztrációt. 

K.f.t. alapítás

A cégalapítás rajtunk keresztül nagyon egyszerű, mivel a teljes folyamat online zajlik.Külföldi megrendelőink számára    minden szükséges fordítást biztosítunk.

Áfafizető Kft. alapítása

Áfa-s vállalkozásra van szüksége? Megoldjuk a regisztrációs kérelem beadását Ön helyett. Amennyiben az általunk elkészített dokumentumokat nyújtja be, garantált a sikeres elbírálás. Nem áll fenn a garancia, amennyiben az adóhivatal a kérelmezőt az áfatörvény szerint kockázati jogalanyként értékeli, esetlegesen letétet szab meg.

Még egy apróság a végére

A nálunk alapított vállalkozásoknak a székhelytől a könyvvitelig mindent biztosítunk kedvező áron, amely kellemes meglepetést okoz. Az együttműködés a cégalapítással nem ér véget, az csak a kezdet. Segítünk az első számla kiállításában is.

Segítségre vagy tanácsra van szüksége?

Rendelkezésére állunk munkanapokon 8:00-18:00. Lépjen velünk kapcsolatba e-mailen vagy telefonon. Az üzenetekre 5 órán belül válaszolunk.

Hívjon minket:

Mobil: +421901770809

mail:     info@icinema.sk