Erőteljes online marketing
a vállalkozásodnak

A sikeres online marketing tevékenységhez szükség van egy jól megtervezett stratégiákra, aminek segítségével a vállalkozás tudja követni a változó trendeket és képes alkalmazkodni a folyamatosan változó piaci igényekhez. Ahhoz, hogy sikeres legyél a versenytársaiddal szemben, elengedhetetlen, hogy megfelelő eszközöket és platformokat használj optimális beállítással és menedzsmenttel. Ha nem vagy benne biztos mi az ami számodra szükséges, akkor mi megtaláljuk Neked a legjobb megoldást.

Facebook és Instagram hirdetés kezelés

A Facebook és instagram hirdetés egyik hatékony módja a célközönség elérésének. Gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink megkapják a közönségük eléréséhez szükséges minőségi megoldásokat, nagyobb forgalmat irányítsanak webhelyükre, és segítsék őket a konverziós arány növelésében. Jelenleg több mint kétmillió hirdető hirdet aktívan a Facebookon. A legfőbb célunk, hogy a social kampányaid a lehető legnagyobb mennyiség mellett a legnagyobb megtérülést produkálják.

Google Ads és YouTube hirdetéskezelés

A Google-en már egy olyan bázis keresi a szolgáltatásod, termékedet, akik már elhatározták magukat a vásárlás felé, ezért fontos a fizetett google hirdetés. A YouTube hirdetés ma már elengedhetetlen minden brand számára. Ha nem vagy jelen ezeket a felületeken nagyvalószínűséggel több olyan vásárlótól esel el akik azonnal megvennék a termékedet vagy szolgáltatásodat, de még nem is tudnak a létezéséről.

Marketing Stratégia

A stratégia drótvázként működik. Egy terv, ha úgy tetszik, amely pontosan részletezi, hogy mi várható a marketingben és milyen célok vannak. Az egységes digitális stratégia biztosítja, hogy az adott szolgáltatás vagy termék hogy és milyen eszközökkel tarolja le a versenytársakat.

Social tartalomgyártás

A sikeres social media megjelenéshez elengedhetetlen egy terv. A social media terv segítségével, tematikus vázlattal és iránymutatásokkal segítjük vállalkozásodat az online térben. Fontos a rendszeres kommunikáció és a követők figyelmének fenntartása az állandóság és a tematikus témák feldolgozása annak érdekében hogy kitűnjön a vállalkozásod a többi közül.

Weboldalszövegírás

A szövegek továbbra is kivételesen fontosak, különösen akkor, ha az online téberben bármilyen sikert akarsz elérni. A jó szöveg gyakran szolgálnak a közösség építésre, oktatására és bevonására, de nem szükséges, hogy tele legyen értékesítési üzenetekkel. Ezért nem mindegy, hogy a szövegeid milyen terjedelműek és minőségűek az online térben, bízd profikra a szövegírást.

Árukereső management

Az ár-összehasonlító platformok használata manapság mindennapos rutinná vált az érdeklődők körében. Minden tulajdonságot, leírás, szállítást, stb összehasonlítanak és monitorozzák a legmegfelelőbb opciót a vásárlásra. A licit stratégiák folyamatos monitorozásával és menedzselésével könnyen reflektorfénybe tudjuk helyezni az általunk kívánt termékeket.

E-mail marketing

Az e-mail marketing továbbra is rendkívül hatékony módja az ügyfelekkel való kommunikációnak. Lehetővé teszi, hogy nagymértékben személyre szabott tartalmakat hozzunk létre és küldjünk ki nekik.

Marketing tanácsadás

Ha néhány bomba tippre és ötletre lenne szükséged, ahhoz, hogy a marketingedet berobbantsd, akkor tanácsadás keretein belül egészen biztos, hogy fogunk tudni segíteni.

SEO – Keresőoptimalizálás

Teljes keresőoptimalizálási szolgáltatást kínálunk, hogy a weboldalad megtalálható legyen a keresőmotorokban. A keresőoptimalizálás vagy a „SEO” az a folyamat, amellyel a webhelyedet vonzóbbá teszi a keresőmotorok számára. Ez számos tényezőt foglal magában, a weboldalak címében és szövegében használt kulcsszavaktól kezdve a felhasználók által a webhelyen eltöltött időig, sőt még a webhelyére mutató és onnan induló linkek számáig is. Sokféle taktikát alkalmazunk a rangsorolás javítására.

Videó készítés

A videó csodálatos módszer a célközönség megközelítéséhez az emberek sokszor olvasás helyett már inkább a videó nézést választják és hamarabb köteleződnek el. A profi image és reklám film mára már elengedhetetlen egy vállalkozás számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Mi iránt érdeklődik?